Fortfarande några Helminen-tröjor kvar
Publicerad: 2019-02-14
Under lördagens hemmamatch kommer Redhawks att bära retrotröjor med anor från Raimo Helminens tid i klubben, samtidigt som han ska hyllas i Malmö Arena. Fortfarande finns replicor, som är signerade av Raimo, kvar till försäljning. Du säkrar din för 999 kronor genom att förboka den.

{!A}

På lördag kommer Raimo Helminen till Malmö Arena och kvällen till ära kommer Redhawks att bära retrotröjor från Raimos tid i klubben.

Du kan fortfarande lägga beslag på exklusiva röda Helminen-replicor. För 999 kronor köper du någon av de 50 speciellt framtagna tröjorna, som Raimo också kommer att signera i siffran. Tröjorna är i storlek XL och du behöver förboka din tröja genom att maila [email protected] (ange Tröja Helminen i ämnesraden).

Först till kvarn gäller och några tröjor finns fortfarande kvar. Tröjan betalas och hämtas ut i Redhawksshopen i samband med lördagens match. Kort eller Swish gäller som betalmedel.

Eventuellt överblivna tröjor kommer vara möjliga att köpa för er som inte har möjlighet att närvara under lördagens hyllningsmatch.

{!B} {!C}

Christian Winnberg