• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Måndag Mån 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt

G A M E D A Y ! Avgörandets dag är här

14 mars 2019 08:00

I kväll ska allt avgöras. Redhawks tar emot Örebro i den sista grundserieomgången och har allt att vinna. En seger kan ta upp Redhawks på en direktplats till kvartsfinal - men då krävs också hjälp på annat håll. Klockan 19 släpps pucken, med ditt stöd på läktaren tar vi en ny seger i Malmö Arena.


Sista grundseriematchen är här och nu ska allt avgöras. Efter derbysegern, 3-0 hemma mot Rögle, i tisdags tog Redhawks sig tillbaka in i kampen om en direktplats till kvartsfinal igen. Det krävs seger under ordinarie matchtid i kväll mot Örebro - som också har allt att spela för, för att säkra en slutspelsplats.

Redhawks behöver även hjälp. Antingen Skellefteå eller Växjö Lakers behöver förlora för att Redhawks ska kunna avancera, men fokus ligger självklart på den egna insatsen. Tillsammans ser vi till att ta en ny trepoängare i Malmö Arena. Ditt stöd kan vara skillnaden - klockan 19:00 kör vi!

Lounge4 - en exklusiv hockeyupplevelse

I Lounge4 njuter du av matchen samtidigt som du umgås med ditt sällskap i en avslappnad miljö, där det även finns möjlighet att äta utsökt mat i form av tapasrätter och ta del av ett stort utbud av dryck. Dina biljetter köper du genom att klicka här!

Njut av matchen på mittlinjen

För bara 370 kronor tar du plats på läktarsektionerna mitt på långsidan. Även om alla platser i Malmö Arena är utomordentligt bra ser du så klart lite bättre när du sitter så nära mittlinjen som möjligt. Säkra dina platser direkt genom att klicka här!

Ta plats i klacken

Var skillnaden i kvällens match. Ta plats på ståplats och bli en vital del av trycket i Malmö Arena. Sjung fram Redhawks till en ny seger i hemmaborgen och bli vår sjätte utespelare! Köp dina klackbiljetter genom att klicka här!

Familjebiljetter från 50 kronor

Missa inte våra förmånliga biljetter på ICA Maxis familjeläktare, där du som vuxen betalar 150 kronor och barn upp till 13 år följer med för bara 50 kronor. Du kan köpa hur många barnbiljetter som helst, men via webben måste du köpa minst lika många barnbiljetter som vuxenbiljetter. Köp familjebiljetterna genom att klicka här!

Match och mat

Njut av en härlig middag i Restaurang Nilsson på Malmö Arena Hotell (vägg-i-vägg med Malmö Arena) innan matchen. Din biljett inkluderat både match och mat väljer du när du valt vilken plats du önskar i sitta eller stå på.