• Huvudsponsorer

Se till att du har rätt app inför seriestarten

14 september 2018 15:00
SHL-appen

Nästa vecka är det SHL-premiär för Redhawks del. Är du redo för seriestarten? Du har väl uppdaterat dina appar så att du numera har SHL-appen istället för Redhawks egen app, som avvecklades under fjolårssäsongen. I den nya appen hittar du alltid senaste nytt, all spelarstatistik samt ett smidigt sätt att köpa biljetter till hemmamatcherna i Malmö Arena.


För ett år sedan lanserades den nya SHL-appen, som då ersatte Redhawksappen. Se till att du är uppdaterad och har rätt app i din telefon.

Med SHL-appen blir Redhawks ännu mer tillgängligt och du tar snabbt del av nyheter, statistik och kan göra biljettköp direkt i din telefon. Appen är med andra ord det perfekta komplementet till att följa klubben på sociala medier - då riskerar du aldrig att missa något!

Applikationen innehåller bland annat: Nyheter från malmoredhawks.com samt SHL.se och övriga klubbhemsidor
Delar av statistiken från SHL.se
Möjlighet att säkra din plats till hemmamatcherna
Liverapportering för alla matcher
Pushnotiser för mål

Appen utvecklas löpande med nya funktioner, vilket innebär att den är en produkt som hela tiden kommer addera mervärden för dig som användare.

Du laddar ner appen där appar finns (sök SHL)

När du laddat ner appen väljer du om du vill logga in direkt via Facebook eller via ditt SHL-konto. Vid ditt första inloggningstillfälle väljer du Redhawks som din favoritklubb!

Vi ses i din mobil eller surfplatta!

SHL-appen ersätter Redhawksappen

Den nya SHL-appen ersätter den gamla Redhawksappen, som kommer att stängas ner. I Redhawksappen har du tidigare kunnat läsa matchprogrammet, något du nu hittar direkt på hemsidan när du surfar in på malmoredhawks.com/matchprogrammet på din telefon under matchdagar.

Uppdatera dina apper genom att avinstallera Redhawksappen och installera den ny SHL-appen!

Via denna länk hittar du svar på frågor och support.