• Huvudsponsorer

Marcus Sylvegård uttagen i landslaget

23 oktober 2018 11:31

Under förmiddagen presenterade förbundskapten Tomas Montén sin trupp till den fyrnationsturnering i Tjeckien som Juniorkronorna medverkar i under början av november. Redhawksforwarden Marcus Sylvegård, 19, är en av uttagna spelarna till turneringen, som är den sista innan vinterns JVM i kanadensiska Kelowna.


Om två veckor väntar landslagsuppehåll i SHL. Då spelar det svenska Team 20-landslaget en turnering i tjeckiska Hodonin, där Juniorkronorna ställs mot Finland, Ryssland samt värdnationen Tjeckien.

När förbundskapten Tomas Montén presenterade sin trupp nu under förmiddagen var Redhawks 19-årige forward Marcus Sylvegård en av de uttagna. Marcus har gått starkt under upptakten av SHL och är så här långt Redhawks vassaste målskytt med sina fem fullträffar. Under hösten har han också hunnit med fem J-landskamper, på vilka han skjutit ett mål och svarat för två assist.

Nu väntar tre nya matcher i vad som är Juniorkronornas sista turnering innan det är dags för JVM i kanadensiska Kelowna, som traditionsenligt inleds på annandag jul.