• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Söndag Sön 16 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Marcus Sylvegård uttagen i landslaget

23 oktober 2018 11:31

Under förmiddagen presenterade förbundskapten Tomas Montén sin trupp till den fyrnationsturnering i Tjeckien som Juniorkronorna medverkar i under början av november. Redhawksforwarden Marcus Sylvegård, 19, är en av uttagna spelarna till turneringen, som är den sista innan vinterns JVM i kanadensiska Kelowna.


Om två veckor väntar landslagsuppehåll i SHL. Då spelar det svenska Team 20-landslaget en turnering i tjeckiska Hodonin, där Juniorkronorna ställs mot Finland, Ryssland samt värdnationen Tjeckien.

När förbundskapten Tomas Montén presenterade sin trupp nu under förmiddagen var Redhawks 19-årige forward Marcus Sylvegård en av de uttagna. Marcus har gått starkt under upptakten av SHL och är så här långt Redhawks vassaste målskytt med sina fem fullträffar. Under hösten har han också hunnit med fem J-landskamper, på vilka han skjutit ett mål och svarat för två assist.

Nu väntar tre nya matcher i vad som är Juniorkronornas sista turnering innan det är dags för JVM i kanadensiska Kelowna, som traditionsenligt inleds på annandag jul.