• Huvudsponsorer

Händemark och Sylvegård landslagsuttagna

28 januari 2019 13:27

Två av Redhawks lagkaptener är uttagna i Tre Kronor till Beijer Hockey games. Fredrik Händemark gör comeback i blågult samtidigt som Emil Sylvegård får dra på sig landslagsdressen för första gången i karriären.


I slutet av nästa vecka, mellan torsdagen den 7 och söndagen den 10 februari, avgörs Beijer Hockey Games i Stockholm. Tre Kronor ställs som vanligt mot Tjeckien, Ryssland och Finland och för första gången den här säsongen får vi se Redhawksspelare i blågult.

Det handlar om lagkapten Fredrik Händemark, som är tillbaka i Tre Kronor igen efter att ha spelat fem landskamper förra säsongen.

Dessutom får "Frippe" med sig sin assisterande kapten, Emil Sylvegård. Den 25-årige forwarden gör sin bästa säsong i karriären och får nu ett stort kvitto på just det, då han kommer att debutera i Tre Kronor mot Tjeckien nästa torsdag.

Innan det är dags att representera Sverige väntar två viktiga SHL-matcher. Först ut är morgondagens toppmöte mot Luleå hemma i Malmö Arena - en match du absolut inte vill missa. Dina biljetter köper du genom att klicka här!