• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 10 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Händemark och Sylvegård landslagsuttagna

28 januari 2019 13:27

Två av Redhawks lagkaptener är uttagna i Tre Kronor till Beijer Hockey games. Fredrik Händemark gör comeback i blågult samtidigt som Emil Sylvegård får dra på sig landslagsdressen för första gången i karriären.


I slutet av nästa vecka, mellan torsdagen den 7 och söndagen den 10 februari, avgörs Beijer Hockey Games i Stockholm. Tre Kronor ställs som vanligt mot Tjeckien, Ryssland och Finland och för första gången den här säsongen får vi se Redhawksspelare i blågult.

Det handlar om lagkapten Fredrik Händemark, som är tillbaka i Tre Kronor igen efter att ha spelat fem landskamper förra säsongen.

Dessutom får "Frippe" med sig sin assisterande kapten, Emil Sylvegård. Den 25-årige forwarden gör sin bästa säsong i karriären och får nu ett stort kvitto på just det, då han kommer att debutera i Tre Kronor mot Tjeckien nästa torsdag.

Innan det är dags att representera Sverige väntar två viktiga SHL-matcher. Först ut är morgondagens toppmöte mot Luleå hemma i Malmö Arena - en match du absolut inte vill missa. Dina biljetter köper du genom att klicka här!