• Huvudsponsorer

Stark insats av damerna i Trollhättan

3 september 2017 16:02
Dam

I helgen har Redhawks damlag svarat för starka insatser i Trollhättan Hockey Trophy Ladies Edition. Efter att ha vunnit tre av fyra gruppspelsmatcher blev tyvärr värdlaget för svåra i semifinalen.


Under veckoslutet har Redhawks damlag deltagit i Trollhättan Hockey Trophy Ladies Edition och gjort det med bravur. I gruppspelet var Redhawks det lag som imponerade mest, men ett snöpligt 0-1-nederlag mot Smålands distrikslag innebar att Redhawks fick nöja sig med en andraplats i gruppen.

De övriga gruppspelsmatcherna bjöd på nollor åt andra hållet, när Redhawks öppnade gruppspelet genom att besegrad SDE Hockey med 7-0 i fredags. På lördagen följde tjejerna upp med en 5-0-seger mot Trollhättan innan turneringens största seger, 15-0 mot Kongsberg/Ringerike, spelades hem.

Tyvärr stämde inte spelet lika väl under söndagen, där Trollhätta fick revansch och vann semifinalmötet runt lunchtid. Om knappt en månad, söndagen den 1 oktober klockan 15:20, inleds DamEttan Södra med hemmamatch mot Karlskrona på Malmö Isstadion. Under helgen har tränare Jonas Kellander fått goda svar på att hans tjejer kommer att vara redo när serien startar.