Segertåget fortsätter i DamEttan
Publicerad: 2021-10-23
Redhawks fortsätter på den inslagna vägen i jakten på en SDHL-plats. Under lördagseftermiddagen spelade tjejerna hem sin sjätte raka seger under säsonginledningen, när Hovås slogs tillbaka med klara 8-1 på bortais. I morgon väntar hemmamatch på Isstadion. Då står Linköping för motståndet.

På Västfronten intet nytt. Redhawks fortsätter att vinna stort i DamEttan. Dagens bortamatch mot Hovås var sannerligen inget undantag.

Redhawks lade i högsta växeln redan i den första perioden - där skottstatistiken löd förkrossande 34-1. Trots alla avslut stod Redhawks bara på två mål, men ledningen skulle utökas i andra.

Med 4-1 på tavlan efter 40 minuter rann det iväg till hela 8-1 innan matchen var över. Kristine Melberg och Agata Sarnovska sköt två mål vardera i storsegern.

I morgon är Redhawks tillbaka på hemmaplan efter tre raka bortasegrar. Klockan 16 släpps pucken på Isstadion, när Linköping kommer besök. Det är fri entré på damernas hemmamatcher, så det är bara att komma och heja fram dem till en ny seger.

MATCHFAKTA, DamEttan Södra Hovås vs. Redhawks 1-8 (0-2, 1-2, 0-4)

5:59 0-1 Agata Sarnovska (Asperup, J Jensen)
6:29 0-2 Kristine Melberg (Pedersen)

24:13 0-3 Sofie Skott (Melberg, Perry) PP1
30:18 1-3 Therése Allgulin (Jonsson)
32:54 1-4 Agata Sarnovska (J Jensen, Asperup) PP1

42:38 1-5 Mille Kunnerup (Melberg)
44:041 1-6 Karoline Pedersen (Nederman, Perry)