• Huvudsponsorer

Hockeyns Dag 2017

Den 14 januari bjuder Malmö Redhawks partners regionens invånare på ishockey

För sjätte året i rad anordar Malmö Redhawks Hockeyns Dag i Malmö Arena, när Malmö Redhawks lördagen den 14 januari kl 16:00 tar emot Luleå Hockey på hemmais.

Tillsammans med näringslivet, som betalar 1 krona per åskådare, bjuder vi regionens invånare på gratis hockey av högsta kvalitet.

Malmö Arena öppnar upp dörrarna redan två timmar innan match, kl 14:00, och det är också då som biljetter kommer att börja delas ut vid huvudentrén. Du som säsongskortsinnehavare har självklart tillgång till din plats även denna match och har en egen ingång, precis som vid en vanlig hemmamatch.

Redan från kl 14:00 kommer det att vara fullt med aktiviteter i Malmö Arena, bl a kommer ett av Malmö Redhawks ungdomslag spela match på isen. 

Stöttar Barncancerfonden

Hockeyns Dag är en manifestation för hockeyn i Malmö men det finns en stor nyhet denna säsong. Malmö Redhawks kommer att skänka 20 % av de intjänade pengarna denna match till Barncancerfonden via vårt samarbete med Team Rynkeby. 

- Att se sjuka barn är något av det värsta som finns och för Malmö Redhawks är det självklart att vi ska göra vad vi kan för att samla in pengar till denna goda sak samtidigt som vi marknadsför hockeyn i Malmö. Vi har samlat in över 700 000 till välgörande ändamål de senaste åren, däribland till Barncancerfonden, men vi kan bli ännu bättre och det ska vi visa nu tillsammans med Team Rynkeby. Malmö Redhawks har tagit stora steg organisatoriskt och sportsligt och nu tar vi vårt sociala ansvar, säger Malmö Redhawks VD, Patrik Sylvegård.

Det är vi som bjuder

Nedan hittar du de företag som bjuder på gratis hockey mot Luleå lördagen den 14 januari. 

Vill du och ditt företag vara med och bjuda regionens invånare på en härlig upplevelse, samtidigt som ni tar ett samhällsansvar genom att stötta Team Rynkeby och deras insamling till förmån för Barncancerfonden? Kontakta Malmö Redhawks på 040 642 06 00 eller [email protected].