• Huvudsponsorer

Skridskoskolan

Hockeyns tid är nu, för såväl stora som små. Det är nu de nya skridskorna, som kanske rent av kom i form av en julklapp, ska snöras på igen och för någon blir det kanske för första gången. Skridskoskolan, som är ett samarbete mellan Malmö Redhawks och Friluftsfrämjandet, är i full gång men det är långt ifrån för sent att haka på den här säsongen! Vårt mål är att man i lugn och ro och med mycket glädje ska få den bästa skridskoutbildningen. Vi älskar hockey och vill dela vår passion med barnen och starta ett livslångt intresse för sporten. Vi blandar lekar och övningar i lågt tempo som ger grundläggande träning i teknik, balans och koordination.

Malmö Redhawks har inget krav på att era barn skall har en komplett utrustning. En overall (ren, ej sandig), skridskor, hjälm (helst med galler), kraftiga handskar och gärna ett halsskydd medtages.

För att alla enkelt skall kunna vara med på skridskoskolan finns även tio stycken prova på-utrustningar (skridskor och hjälm), som kan lånas utan extra kostnad vid de första träningarna.

Medlems- och aktivitetsavgiften för våren är 500 kr per barn.

Kontakta i så fall Malmö Redhawks Lars Olsson, 0765-44 06 02, eller Friluftsfrämjandet Malmös Åsa Sandberg, 040-27 11 21.

Träningstiden och anmälan
Du anmäler ditt/dina barn genom att klicka här.

Läs gärna mer om vår tjejskridskoskola genom att klicka här!