• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 21 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Söndag Sön 25 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Söndag Sön 4 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Brynäs
BIF

Redhawks studsade tillbaka och besegrade Brynäs

16 november 2017 21:20
Matchrapport

MALMÖ. Redhawks tog snabb revansch efter det snöpliga nederlaget i tisdags. I kväll fick Brynäs sota när Redhawks vann med 3-1 efter att ha avgjort i den tredje perioden. Firma Jens Olsson och Frederik Storm var stora segerorganisatörer när de gjorde var sitt mål - och spelade fram till varandras respektive fullträffar.


I tisdags svarade Redhawks för en riktigt bra match, men fick inte med sig några poäng. I kväll var insatsen inte på samma höga nivå. Den här gången blev det dock seger - och det är trots allt det viktigaste.

Efter en trevande och chansfattig öppningsperiod var det gästerna som spräckte nollan först i inledningen av den andra perioden. Men precis som i säsongens första möte med Brynäs så skulle Redhawks vända och vinna.

Det dröjde inte länge innan Christoffer Forsberg, center i vad som kanske var Redhawks bästa formation i matchen, tryckte in en puck från nära håll. Förarbetet stod hans ytterforwards, Axel Wemmenborn och Johan Olofsson för.

Det var först i den tredje perioden som det avgörande rycket skulle komma. I spel fyra mot fyra hittade Erik Forssell upp till Jens Olsson på blålinjen och han lossade den stora kanonen. Direktskottet satt klockrent i krysset bakom en oskymd men ändå chanslös Linus Fernström, som svarade för en bra insats mellan Brynäs stolpar.

Gästerna hade därefter en femminutersperiod där det kändes som att kvitteringen hängde i luften. Då passade Redhawks istället på att kontra. 2-1-skytt Olsson lade fram pucken till Frederik Storm som flöd förbi sin back och fri med Fernström hittade luckan mellan benen.

Målet stängde tillställningen och Redhawks vann med 3-1, trots att spelet inte riktigt klickade.

Redan på lördag är det dags för ny match mot Brynäs, då i Gavlerinken Arena.

MATCHFAKTA, SHL
Redhawks vs. Brynäs 3-1 (0-0, 1-1, 2-0)

23:29 0-1 Aaron Palushaj (Ölund)
24:55 1-1 Christoffer Forsberg (Wemmenborn, Olofsson)

44:36 2-1 Jens Olsson (Forssell, Storm)
54:06 3-1 Frederik Storm (Olsson, Mylläri)

Skott: 25-25 (5-9, 13-8, 7-8)
Publik: 5478 personer