• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 29 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Malmö
MIF

Redhawks tog tredje raka segern

26 oktober 2017 21:28
Matchrapport

Ett stort manfall, framför allt på forwardssidan, var inget som hindrade Redhawks i Norrbotten. Där kom nämligen den tredje raka segern när Redhawks vann med 2-1. Filip Lennström gjorde sin första SHL-match för säsongen och krönte sin insats med sitt första mål.


Redhawks skadelista är lång som en mindre novell, men de som är tillgängliga har svarat för riktigt bra insatser. Kvällens match var inget undantag - och det blev en riktig krigarseger i Luleå.

I sedvanlig ordning öppnade Luleå starkt i hemmaborgen, men Redhawks redde snabbt ut stormen och tog över den första perioden ju längre den led.

När knappt tre minuter återstod av den första tredjedelen jobbade säsongsdebutanten Filip Lennström åt sig pucken på defensiva blå. Han iscensatte en kontring där pucken till slut letade sig tillbaka till honom och han tryckte in sitt första SHL-mål i karriären.

I den andra perioden växlade Redhawks upp och tog över rejält. Det hängde ett nytt mål i luften och i powerplay kom också utdelningen - på ett mycket märkligt sätt. Daniel Zaar tog skott från en position strax innanför blålinjen. Iannan pucken letade sig in i nät hade den studsat via två Luleåspelare och Redhawks hade turen med sig.

I tredje fick Luleå den starten de inte skulle ha - och nu var det norrlänningarnas tur att ha det där flytet. Johan Harju lyckades få in pucken i mål via Stefan Wargs skridsko.

Det tidigare målet var inget som fick Redhawks att vika ner sig. Med en väldigt starkt spelande Oscar Alsenfelt längst bak och fyra formationer som krigade genom hela matchen höll Redhawks emot.

Den tredje raka segern är därmed ett faktum. På lördag kan den sviten utökas till fyra när Karlskrona kommer på besök till Malmö Arena. Dina biljetter till den matchen köper du genom att klicka här!

MATCHFAKTA, SHL
Luleå vs. Redhawks 1-2 (0-1, 0-1, 1-0)

17:23 0-1 Filip Lennström (N Andersson)

24:53 0-2 Daniel Zaar (Mäntylä, Bryggman) PP1

41:37 1-2 Johan Harju (Olausson)

Skott: 27-22 (10-7, 7-6, 10-9)
Publik: 4 029 personer