• Huvudsponsorer

Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Söndag Sön 11 Februari Feb
Onsdag Ons 21 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Söndag Sön 25 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Söndag Sön 4 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar

Nytt Redhawkskontrakt för Anton Mylläri

7 februari 2018 14:00
Lagbygget

Anton Mylläri, 26, förlänger sitt kontrakt med Redhawks. Backen, som kom till klubben från Västerås och HockeyAllsvenskan inför säsongen, har övertygat stort och har nu skrivit på ett nytt ettårskontrakt.


För ett knappt år sedan blev Anton Mylläri klar för spel i Redhawks. Nu förlängs hans kontrakt med klubben även över den kommande säsongen.

– Anton har tagit väldigt stora steg sedan han kom till oss inför den här säsongen och verkligen bevisat att han klarar att att spela på denna nivå. Han har dessutom kapaciteten av logga många minuter, passar så väl offensivt som defensivt och har en potential att bli ännu bättre, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den tidigare juniorlandslagsmannen är en av fyra Redhawksspelare som medverkat i varje SHL-match den här säsongen och så här långt har han snittat nära 16 minuter/match. Han sköt sitt första SHL-mål redan i sin andra match och under debutsäsongen i ligan har det hittills blivit åtta poäng fördelat på tre mål och fem assist.

– Det känns jättebra att vara kvar här och få kontinuitet i min karriär. Malmö Redhawks känns som bästa platsen för mig att vara på. Här kan jag utvecklas både som människa och hockeyspelare. Så här långt under min första säsong i klubben har jag lärt mig saker varje dag och jag ser fram emot att det ska fortsätta, säger Anton Mylläri själv i en kommentar.