• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 29 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar

Redhawkskillarna som kan draftas

22 juni 2017 10:59
NHL Draft

Midsommarhelgen bjuder inte enbart på sill och potatis. Traditionsenligt hålls även den årliga NHL-draften, där världens bästa unga spelare tingas av klubbarna i världens bästa liga. Under Midsommarnatten görs valen i förstarundan och draften fortsätter sedan natt mot söndag. Här är Redhawkskillarna som kan bli valda.


Marcus Sylvegård

Forward, 18 år, 184 cm, 86 kg
Den frejdiga ytterforwarden har varit ett ständigt återkommande namn i det svenska U18-landslaget, som han även representerade under VM. Medverkade i 14 SHL-matcher samt tre matcher i HockeyAllsvenskan med IK Pantern under den gångna säsongen. Sylvegård besitter ett vasst skott, en god teknik och en fin blick för spelet.

Oliver Olsson

Center, 18 år, 180 cm, 82 kg
Playmakern har, trots att han först till den gångna säsongen blev A-junior, tre poängfyllda säsonger bakom sig i J20 SuperElit, där han under våren slutade fyra i den totala poängligan i Top 10-serien. Under säsongen fick han också förtroendet i två SHL-matcher och förra våren styrde han powerplay mot Rögle inför 12 600 åskådare hemma i Malmö Arena. De senaste säsongerna har skador spökat för Olsson, som därmed inte kunnat medverka i önskat antal matcher.

Lukas Haudum

Center, 20 år, 183 cm, 83 kg
I våras skrev Lukas Haudum på ett A-lagskontrakt med Malmö Redhawks som sträcker sig även över den kommande säsongen, detta efter att han gjort succé i SHL med nära en halv poäng per match på de 21 kamper han fanns med i. Hans fina spelförståelse och förmåga att hitta rätt med millimeterprecisa passningar gjorde att han fick chansen att styra powerplay i Peter Anderssons lag. Haudum är även given i det österrikiska landslaget, för vilket han spelade 21 landskamper. På dessa blev det fem fullträffar.

Carl-Johan Lerby

Back, 19 år, 180 cm, 80 kg
Den unge backen slog igenom med dunder och brak under den gångna SHL-säsongen och var ytterst nära att ta sig hela vägen in i JVM-laget. Totalt blev det 45 matcher i SHL samt ytterligare 13 i SM-slutspelet - och Lerby nätade både i grundserien och i slutspelet. Med sin fina skridskoåkning vänder han ofta bort checkande forwards på ett fantastiskt bra sätt och tar sig därigenom ur trängda situationer med pucken under kontroll och kan starta anfall.

Oscar Eklind

Center/forward, 18 år, 192 cm, 86 kg
Fjolårssäsongens raketman som utvecklades från en duktig juniorspelare en bit ner i näringskedjan till poängkung i J20 SuperElit Top 10. På 17 vårmatcher svarade han för tio mål och 14 assist, något som inte gick obemärkt förbi. Han kallades upp till A-laget och SHL-debuterade mot Djurgården på Hovet i början av mars. Totalt blev det tre matcher i grundserien och ytterligare en, mot den blivande mästaren HV71, i SM-slutspelet. Eklind är storväxt, är en duktig skridskoåkare och besitter en fin puckhantering.

Malte Setkov

Back, 18 år, 193 cm, 84 kg
Den danska backen tog enorma kliv under den gångna säsongen och utvecklades till en nyckelspelare i det lag som vann J20 SuperElit Top 10. Setkov är även en given spelare i det danska juniorlaget och han medverkade i U18-VM tidigare i våras, där han var en av nyckelspelarna. På isen är han väldigt mobil för sin storlek och han besitter en bra blick för spelet.