• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 29 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar

Lars Bryggman klar för fortsättning i Redhawks

1 juni 2017 10:00
Lagbygget

I dag står det klart att den 24-årige forwarden Lars Bryggman, som lånades in från IK Pantern under fjolårssäsongen, är klar för en fortsättning i klubben. Med Bryggman på plats är också Redhawks forwardsbesättning komplett inför den kommande säsongen.


Malmö Redhawks lagbygge inför SHL-säsongen 2017-18 är snart komplett. Nu är ytterligare en pusselbit på plats. Forwarden Lars Bryggman, 24, är klar för en fortsättning i Redhawks och fullbordar därmed forwardssidan.

Under den gångna säsongen lånades Bryggman in från IK Pantern och han svarade för fina insatser i Redhawks tröja. Totalt medverkade han i 29 SHL-matcher samt ytterligare tolv matcher i SM-slutspelet på vilka han sammanlagt svarade för 13 poäng (5+8).

– Det känns jättebra att fortsätta i Redhawks. Jag utvecklades mycket under min tid här förra säsongen och ser goda möjligheter, att kunna fortsätta min utveckling med hjälp av tränarstaben som finns här, säger Lars Bryggman själv i en kommentar.

Norrlänningen Bryggman flyttade till Skåne för snart ett år sedan och hann med att spela 27 matcher för Pantern innan han förstärkte Redhawks. Nu tar Malmö Redhawks också över det kontrakt han har med IK Pantern, som gäller över den kommande säsongen.

– Trots att han fortfarande är ung har Lars redan en stor erfarenhet av spel i SHL. Vi har letat efter en powerforward, att bredda vår forwardsbesättning med, och nu känns det väldigt bra, att kunna behålla en spelare som vi känner väl sedan den gångna säsongen, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård, och fortsätter;

– När han kom in till oss i fjol svarade han omgående för ett bra spel och han passade också väl in i vårt sätt att spela. Med en bra sommarträning så tror vi att han kan ta ytterligare kliv. Det är också kul att vårt samarbete med Pantern fortsätter att producera SHL-spelare.

Kontraktet är skrivet över den kommande säsongen och Lars Bryggman byter tröjnummer, från #8 till #22.

Bryggman finns redan på plats i Malmö och kommer omgående att börja träna med resten av laget.