• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 29 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar

Oscar Alsenfelt skriver långtidskontrakt

12 september 2017 20:07
Lagbygget

Malmö Redhawks förlänger kontraktet med Oscar Alsenfelt, något som innebär att SHL:s bästa målvakt förblir klubben trogen över de tre kommande säsongerna.


I våras skrev Oscar Alsenfelt, 30, på en ettårig kontraktsförlängning med Malmö Redhawks, men redan nu förlängs det avtalet ytterligare och målvakten blir Redhawks trogen över de tre kommande säsongerna.

Alsenfelt kommer från sin hittills bästa säsong i SHL, då han svarade för nio hållna nollor (tangerat rekord), en räddningsprocent på 94,5 och 1,62 insläppta mål per match. Han prisades också som "Årets målvakt" på SHL Awards och fick mottaga "Honken Trophy", ett pris som delas ut av Ishockeyjournalisternas Kamratföreningen efter varje säsong.

– Oscar var SHL:s bästa målvakt i fjol och han är en av Sveriges bästa på sin position. Självklart är vi väldigt glada över att få ha kvar honom i laget under de kommande säsongerna, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

– Jag är väldigt glad. Det här är det enda ställe som jag vill vara på och jag såg ingen anledning, att inte skriva ett långtidskontrakt, när jag fick frågan av Sylvegård. Jag trivs väldigt bra här, med mina lagkamrater, tränarna, organisationen och det som vi står för här i Malmö Redhawks. Jag vill vara med och fullfölja det som vi tillsammans har påbörjat, säger Oscar Alsenfelt själv i en kommentar.

På lördag ser du Alsenfelt och resten av Redhawks i SHL-premiären mot Rögle - dina biljetter köper du genom att klicka här!