• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 29 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Måndag Mån 5 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar

Ställningstagande av Malmö Redhawks

9 januari 2018 10:00

Med anledning av en banderoll som hölls upp på matchen mellan Karlskrona HK och Malmö Redhawks i lördagens match i NKT Arena, vill Malmö Redhawks härmed göra följande ställningstagande.


  • Banderollen strider mot våra värdegrunder och det vi står för. Det blev också mycket upprört bland våra övriga supportrar på läktaren, när en grupp valde att hålla upp en banderoll med ett budskap som majoritet ej vill förknippas med. Banderollen var inte godkänd av Malmö Redhawks, vilket alla budskapsbanderoller skall vara.

  • Gruppen som även valde att sätta sitt namn på banderollen, är aktiva på läktaren och betyder mycket för att höja stämningen på läktaren. Det är viktigt att påpeka.

  • Som en åtgärd av detta kommer Malmö Redhawks att förbjuda Fautores att synas med sin gruppbanderoll framför Malmö Redhawks klack. Om den står som en symbol framför vår klack, så finns det människor som inte vill stå bakom vad den gruppen står för och hur de uttrycker sig verbalt och på banderoller.

  • Tröjor, viftflaggor och tvåpinnsflaggor med gruppens symboler kommer dock att vara tillåtet, då det är varje individ som bär upp dessa som gör valet att stå för gruppen.

Malmö Redhawks hoppas med detta ställningstagande att vi tillsammans på läktaren kan skapa en positiv stämning och att målet nu är att ta laget så långt som möjligt till våren. Beslutet gäller resten av denna säsongen och nya samtal kommer att tas med vår officiella supporterförening Redhawks Support, som också står bakom detta beslut fullt ut, och inte vill bli förknippade med den typen av banderoller.