• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Onsdag Ons 29 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan

Stort grattis önskar vi våra studenter

9 juni 2017 14:37
Junior

I dag tar våra elever födda 1998 studenten från Hockeygymnasiet och Malmö Idrottsgymnasium. Malmö Redhawks vill ta tillfället i akt att gratulera.


I dag tar de 13 killarna födda 1998 på Malmö Redhawks Hockeygymnasium studenten. Stort grattis till er allesammans!

De glada studenterna

Anton Malmborg målvakt
En lugn och trygg kille från Lund. En väldigt stabil målvakt som gjorde en mycket bra debutsäsong i vårt J20-lag. Man vet alltid vad man får av Anton.

Tim Hultstrand målvakt
Har under den gångna säsongen varit en del av A-lagstruppen, sin unga ålder till trots. Han har spelat landskamper och vaktat Panters målbur i HockeyAllsvenskan. En morgontrött kille med en stor vinnarskalle.

Måns Hansson back
En kille med glimten i ögat som debuterat i SHL under den gångna säsongen. "Hasse" är en harmonisk kille som alltid har nära till skratt.

Erik Lundblad back
Debuterade i SHL för ett och ett halv år sedan. "Bladet" är väldigt nogrann i sitt spel. En trygg kille som inte lämnar något åt slumpen.

Oscar Onsmar back
Lagets pansarvagn med ett enormt hjärta. Sätter alltid just laget för jaget och krigar till sista blodsdroppen. En spelare som man älskar att ha i det egna laget.

Oscar Eklind forward
Raketutveckling under de senaste säsongerna. Vann poängligan i J20 SuperElit Top 10 och debuterade i SHL under våren. Fanns även med i en match under SM-slutspelet. "Ekan" är trelleborgaren med en obotlig tidsoptimism.

Filip Lennström forward
Häljarps stolthet. En skridskosnabb och målfarlig ytterforward som debuterade i SHL redan förra vintern. Drog på sig landslagströjan under säsongen. En grym lagspelare som är omtyckt av alla.

Oliver Olsson forward
En skicklig playmaker som fått smaka på såväl SHL- som landslagsspel. Besitter ett spelsinne som få och är lika snabb i käften som han är med klubban. En kille med glimten i ögat.

Marcus Kirchhoff forward
"Kirre" är en ledare med stort L. En fantastisk kille som alltid ser till att alla mår bra. Var lagkapten när J18 vann SM-brons för ett år sedan. Spelar uppoffrande och ger alltid allt oavsett om det är träning eller match.

Filip Virgili forward
I "Viggan" har vi en spelskicklig center med ett enormt Malmöhjärta. Viktig kugge när J18 bärgade SM-bronset förra säsongen. En fantastiskt härlig kille att ha i ett omklädningsrum.

Oskar Mellgård forward
Duracellkaninen som alltid spelar för laget och jobbar stenhårt varje dag. Besitter en grym fysik och är en kille som sprider ett stort lugn i gruppen, en person att lita på.

Casper Andersson forward
Kanske den spelare som jobbat hårdast av alla varje dag. SHL-debuterade för ett år sedan och har såväl ett U16-guld som ett J18-brons i Redhawkströjan.

Jens Nilsson forward
Den långe och reslige "Gösen". En trygg och stabil kille med en stor portion humor. Han sprider en enorm glädje runt sig.

Omdöme: Tomas Kollar