• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 21 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Söndag Sön 25 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Söndag Sön 4 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar

Stark insats av damerna i Trollhättan

3 september 2017 16:02
Dam

I helgen har Redhawks damlag svarat för starka insatser i Trollhättan Hockey Trophy Ladies Edition. Efter att ha vunnit tre av fyra gruppspelsmatcher blev tyvärr värdlaget för svåra i semifinalen.


Under veckoslutet har Redhawks damlag deltagit i Trollhättan Hockey Trophy Ladies Edition och gjort det med bravur. I gruppspelet var Redhawks det lag som imponerade mest, men ett snöpligt 0-1-nederlag mot Smålands distrikslag innebar att Redhawks fick nöja sig med en andraplats i gruppen.

De övriga gruppspelsmatcherna bjöd på nollor åt andra hållet, när Redhawks öppnade gruppspelet genom att besegrad SDE Hockey med 7-0 i fredags. På lördagen följde tjejerna upp med en 5-0-seger mot Trollhättan innan turneringens största seger, 15-0 mot Kongsberg/Ringerike, spelades hem.

Tyvärr stämde inte spelet lika väl under söndagen, där Trollhätta fick revansch och vann semifinalmötet runt lunchtid. Om knappt en månad, söndagen den 1 oktober klockan 15:20, inleds DamEttan Södra med hemmamatch mot Karlskrona på Malmö Isstadion. Under helgen har tränare Jonas Kellander fått goda svar på att hans tjejer kommer att vara redo när serien startar.