• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 21 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Söndag Sön 25 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Söndag Sön 4 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar

Magnusson landslagsuttagen - Cronholm på elitcamp

5 december 2017 19:19
Landslag

Ett nytt landslagsuppehåll närmar sig och även om ingen Redhawksspelare kommer att representera Tre Kronor under Channel One Cup finns det två ungtuppar som ska iväg på landslagsuppdrag i blågula färger. Oskar Magnusson, 15, är uttagen i Team 16-landslaget och Linus Lindstrand Cronholm, 17, åker till Upplands Väsby för Elitcamp.


När Skåne vann TV-Pucken för en månad sedan utsågs Redhawkstalangen Oskar Magnusson, 15, till turneringens mest värdefulla spelare. I dag blev forwarden uttagen till Team 16-landslaget, som arrangerar tre landskamper mot Finland i Nyköping under nästa veckoslut, 15-17 december.

Han är inte ensam om att kallas in till tjänst å förbundets vägnar. Småkronornas förbundskapten, Torgny Bendelin, håller ett Elitcamp i Upplands Väsby för sina J18-talanger den 13-17 december. Uttagen till detta är Redhawksbacken Linus Lindstrand Cronholm, som varit flitigt förekommande på Redhawks A-lagsträningar den senaste tiden.

– Linus har varit duktig med junniorna. Han är storväxt, har ett bra spelsinne, men är också väldigt ung. Vi ville ändå ta upp honom och känna på honom på den här nivå. Jag tycker att han klarat sig bra och det har varit kul att se honom, berömmer Redhawkstränaren Peter Andersson.